duminică, 26 iulie 2009

Beautiful life..

     Probabil te intrebi ce cauti in lumea asta..probabil viata ta se rezuma la a face aceleasi lucruri in fiecare zi..poate ca nici tu, nici el, nici ea, nu stiu de ce traiesc, de ce mor, ce e dupa moarte, de ce lumea e rea, de ce, daca exista Dumnezeu, mai exista Rau..daca e un Dumnezeu atat de mare si puternic ar trebui sa distruga Raul si sa lase Binele sa se manifeste printre noi...
Toate raspunsurile la aceste intrebari stau in tine, in noi, in toti! De fapt nici nu ai nevoie sa le stii pe toate..singurul lucru care trebuie sa-l cunosti este fericirea! Ofera iubire fara a cere in schimb iubire, spune "Te iubesc!" fara a astepta sa ti se raspunda la fel, renunta la judecati si ura, doar observa si accepta ca tot ce se intampla are un Scop Divin in spate pe care tu nu-l poti intelege si nici cunoaste. Nici un lucru nu se petrece spre Raul tau..totul e spre Bine, chiar daca, pe moment, zici ca ai fost blestemat si ridici ochii spre cer cu ura si te intrebi:"De ce mi se intampla toate astea, Doamne? Ce-am facut sa merit asta?". Nu poti sa cunosti viata fara a trai experientele ei..Nu poti sti ce e bine daca nu te-ai lovit de rau (unde binele si raul sunt termeni relativi, depinde de perceptiile fiecaruia si de cum gandeste), nu poti fi fericit daca nu ai fost trist, s.a.m.d.
     Viata se rezuma la niste alegeri pe care tu le faci ca sa-ti creezi viitorul:"Tu alegi! Cheia e la tine!".
     Viata e o creatie continua. Gandurile sunt cele care o creaza. Gandurile tale cele mai profunde te construiesc pe tine, iti construiesc viata ta. E o vorba din popor:"Ai grija ce gandesti ca s-ar putea sa se indeplineasca.". E plina de adevar!!! Tot ce gandesti, fie ca e rau, fie ca e bine, se transforma in realitate. Dar despre asta vom mai vorbi pe parcurs.

     Ca o concluzie, "Urmeaza-ti fericirea si Universul iti va deschide usi acolo unde erau doar ziduri." (Joseph Campbell)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?