marți, 28 iulie 2009

"Follow your bliss..."

    Plec...ma duc la tara..departe de galagia orasului, de poluare, de nervi, de oameni rai si puturosi, departe de tot ce inseamna Targoviste. Simt ca locul meu nu mai e aici. Aceleasi locuri in fiecare zi, aceleasi feţe, aceiasi oameni. Pe multi ii cunosc, dar cu putini sunt prieten. Am frecventat parcul Chindia atat de mult incat nu cred ca exista particica din poteca sa nu fie calcata de mine. M-am plictisit aici, sau poate e doar un pretext pentru a pleca. Dar ma duc la tara, in Neamt, intr-un sat langa Hanul Ancutei. E foarte frumos acolo...ma asteapta bunicii si celelalte rude...si verisoara mea (foto), cea mai dulce fata din lume:X Blonda, ochi albastri, cam la vreo 3-4 ani:X o dulceata de fata. Un motiv in plus de a fi fericit!
    Va multumesc tuturor ca va aruncati ochii si pe balivernele mele. Sper ca puteti invata ceva din tot ce scriu, si daca v-a ajutat vreun pic orice postare de aici, lasati un comentariu ca sa stiu pe ce drum merg, daca e bine sau nu ceea ce scriu.
    Ma intorc pe 4 august. Va doresc vacanta placuta si nu uitati, Dumnezeu va iubeste!

    "Follow your bliss..."

5 comentarii:

  1. Vai,ai dreptate...e o dulceata.Sa te odihnesti si sa te intorci cu forte proaspete.Ti-am mai citit blogul si ii chiar dragut.Mersi ca m-ai adaugat la blogroll,te adaug si eu;)

    RăspundețiȘtergere
  2. auuu pana pe 4 mai eee o groazaa..sa nu ma uiti
    >:D<
    si nu sunt baliverne gandurile tale.
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. E o frumoasa frumoasa :)
    Va doresc mult noroc in viata amandurora.

    Cat despre scris.....zii...ca-i zici bine :)

    Pupik.

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?