joi, 23 iulie 2009

In sfarsit, liber!

     In sfarsit am terminat cu toate examenele. Ieri am dat admiterea la Universitatea din Bucuresti la Licenta Informatica. Acum astept rezultatele. Orice s-ar intampla, eu sunt constient ca nu e intamplator: daca intru sau nu, e foarte bine oricum. Fiind singura facultate la care am depus dosarul, multi mi-au zis:"Nu ai mai depus nicaieri?:O Pai si ce faci daca nu iei???" Daca nu iau, ma pregatesc mai bine pentru data viitoare.
     Departe de stresul care a fost pana acum, ma simt incredibil de bine...de cateva zile sunt impacat cu mine, nu stiu cum si de ce, dar simt ca lumea e mai buna, viata e mai frumoasa, Dumnezeu ne iubeste si mai mult. E soare afara, asa cum si in suflet e senin si cald. A venit, in sfarsit, vacanta!
     Mergand prin Bucuresti am vazut tot felul de oameni:de la aurolaci, betivi, scandalagii, pana la oameni amabili si linistiti. Ce vreau sa zic e ca aici, in Targoviste sau in orice alt oras mai mic, un om ciudat imediat iese in evidenta si lumea se mira de aspectul lui, de cum se misca, se comporta..unii ii scupia, altii isi bat joc, altii ii injura si-i trimit de unde au iesit...dar in Bucuresti fiecare isi vede de treaba lui, betivii cu betivii, aurolacii cu aurolaci, oamenii buni cu oamenii buni..Asta e...Lumea se va schimba atunci cand oamenii vor inceta sa se mai judece unii pe altii si pe Sine! Pana atunci, incercati fiecare dintre voi sa faceti asta...si curand vor face si ceilalti...Cel mai mult conteaza propria persoana, ceilalti au rolul de a ne infrumuseta viata si de a ne face sa o traim din plin!
     Stateam de vorba azi cu Annie Benny despre muzica, despre youtuberi si despre au reusit unii sa devina vedete sau sa se lanseze in showbiz prin intermediul filmuletelor si am gasit un tip foarte meserias, un chitarist de nota 100, Andy McKee, care a ajuns cunoscut prin 2-3 filmulete care le-a postat acum cativa ani si care acum se bucura de un succes extraordinar. E si bun si merita din plin viata care o are acum! Postez si una dintre cele mai frumoase melodii ale lui, Rylynn. (unii spun ca melodia e dedicata fiicei lui care era bolnava sau...a murit, nu stiu sigur)



   Ca bonus pentru postul asta, KEITH URBAN - YOU'LL THINK OF ME..

Un comentariu:

  1. Iti urez sa reusesti la examen, dar, chiar daca vei fi la facultate, sa-ti gasesti timp si pentru blog-ul tau :)...sa nu ne parasesti definitiv :)

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?