marți, 11 august 2009

Sunt al tau, Isuse...


Vreau sa plang...de aseara tot ma chinui si n-am nici un motiv..dar am o stare de plans..probabil oboseala acumulata zilele astea(am dormit cam putin)..sau..faptul ca nu sunt multumit de mine..nici nu stiu..
Si nici n-am cui sa ma plang, nu e nimeni aici, langa mine care sa ma stranga in brate, care sa-mi spuna cuvintele de care am nevoie pentru a trece mai departe..stiu ca e Isus cu mine si asta ma linisteste...si mai sunt si persoane care ma sustin...printre care si multi dintre voi..si va multumesc mult..si Tie iti multumesc..

Sunt al tau, Isuse..

12 comentarii:

  1. Suntem aici langa tine mereu insa cred ca sunt si momente in care esti tu si credinta din sufletul tau.....iar echilibrul o sa ti-l gasesti pt ca tu ne inveti pe toti ce inseamna OPTIMISMUL....
    Iti multumim ca ne-ai dat ocazia sa te cunoastem si sa te avem mereu langa noi....>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii ca si eu am stari din astea?...mai rare ce-i drept...dar mai am...si cred ca toti avem....
    Poate fi de la oboseala, poate fi de la singuratate etc., dar o treaca...

    Imi place foarte mult clipul pe care l-ai ales :)

    Daca ai nevoie de suport moral, asa cum mi-ai scris tu odata, anunta-ma..eventual iti las adresa de mess si mai vorbim, ca sa uiti sa mai fii trist :)
    Te pup :X

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andra: iti multumesc>:D<

    @criss: da, se intampla sa mai avem si stari de genul asta..nu putem sa le evitam..trebuie sa simti si cum e jos..cu moralul mai coborat ca apoi sa pretuiesti momentele in care te simti bine, esti acolo, Sus. da, cred ca oboseala e de vina..in ultima vreme am dormit cam putin din diferite motive..multumesc pentru sfat si pentru oferta ta;;) o sa tin cont de ea.
    si eu te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. >:D< >:D< >:D< si eu am mai avut stari de genul...nashpa,pot doar sa te incurajez cu faptul ca vor trece... gandeste-te la momentele frumoase si astea te vor ajuta... I'm here too:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii, daca poti, e bine sa plangi. Chiar si fara motiv. E o dovada de sensibilitate, o virtute, nu un defect.
    Subscriu si eu ca astfel de stari avem cu totii, si e foarte bine cand gasim puterea de a trece peste in Iisus.

    Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. "Niciun loc intunecat nu-i de nepatruns".
    E bine ca ai astfel de momente, nu doar ca te fac sa pretuiesti mai mult momentele bune dar inseamna ca esti om.


    Offtopic:
    Referitor la descriere, de fiecare data cand vine vorba de "mare vs. munte", nu am auzit niciun tip sa aleaga marea.
    trebuie sa ai ceva special. Cat despre rasarit si apus, daca-mi aduc bine aminte, aveam o postare despre apusurile pe care le privim dar nu mereu le intelegem. caci poate nu-i nimic de inteles, doar de transmis.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anne-Mary: Multumesc pentru sprijin, Blogul de aur il meriti nu doar pentru blog, ci si pentru Omul care esti. >:D<

    @Ioan: da, treaba e ca nu am putut sa plang nici pana acum. nu mai stiu sa plang...si stiam ca prin asta ma voi elibera de tot...dar nu mai pot sa plang...chiar nu stiu de ce...dar voi trece peste foarte repede. Multumesc si tie!!!!

    @Terra: Daca nu ai un pic de suferinta nu poti sa simti bucuria...astfel e nevoie de asa ceva pentru a realiza lucrul asta. Cat despre Offtopicul tau...nu as da marea pe munte niciodata...cand sunt la mare simt ceva extraordinar, e ca o dragoste care ma asteapta in fiecare vara sa ajung la ea...Marea e minunata! Un taram nesfarsit...Si apusul...8-> No words to describe the beauty of a Sunset!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. VA MULTUMESC FOARTE MULT TUTUROR PENTRU SPRIJINUL ACORDAT. ACUM IMI DAU SEAMA CATI INGERI AM LANGA MINE, TOTI AVAND ROLUL SA MA SPRIJINE SI SA MA AJUTE SA MERG MAI DEPARTE! SUNTETI NISTE OAMENI EXTRAORDINARI! DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE VOI>:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper ca azi esti mai bine :)
    Te pup...o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da criss, sunt mai bine. Iti multumesc din suflet.
    si eu te pup:* o zi minunata>:D<

    ps. o sa-ti dau add cat de curand:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Stai singur, gandeste`te ce te face sa plangi, sufera, plangi pana la epuizare, apoi toate vor trece incetul cu incetul :)

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?