joi, 6 august 2009

Pentru tine...

    Azi m-am gandit sa-ti scriu ceva frumos...pentru ca am simtit ca ai nevoie de cuvintele mele, de o mangaiere, un zambet, o imbratisare..Stiu ca nu ti-e bine fara mine..nici mie. Poate ca distanta ne va apropia si mai mult.. Nu stiu cata rabdare vei mai avea stiind ca toata ziua am treaba si nu-mi gasesc timp pentru tine...dar vor fi zile in care iti voi apartine in totalitate. Si atunci vei intelege!
    Dar te simt..esti chiar aici, langa mine, ma uit la tine cum dormi pe umarul meu..da, chiar tu esti, Un INGER ce ma insotesti pretutindeni..Ma intreb ce am facut de am primit un asa mare dar...oare faptul ca te-am dorit a fost de ajuns?... e minunat sa stiu ca existi...ca te simt...ca ESTI aici, cu mine...ca ma iubesti si te iubesc...
    Nu vreau sa treaca timpul repede. Vreau sa profit de fiecare secunda...nu vreau sa pierd nimic. In felul asta voi reusi sa le fac pe toate...voi reusi sa invat multe, chiar si cele mai marunte lucruri...in felul asta ma voi multumi pe mine si voi multumi si pe altii. Vreau sa aduc un zambet pe fata multor oameni..vreau sa le arat si altora ca si ei pot fi fericiti si iubiti, asa cum sunt eu, datorita TIE. De asta Iti multumesc...o data, de doua ori, de un infinit de ori...dar oare voi putea sa-ti multumesc vreodata?

Cu drag, al tau inger...S.

11 comentarii:

  1. Ce frumos :)
    Sa ai un somn linistit.

    PS:Superba melodia de la Iris - Goo Goo Dolls...nu o stiam :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @criss: Iris e dintr-un film, City of angels. e superb:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos, simplu si sensibil. Pastreaza-ti optimismul, si invata si pe altii cum sa fie optimisti...daca reusesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aha...merci ca mi-ai zis...am sa-l vad.
    Un week-end creativ si linistit.
    Pupik.

    RăspundețiȘtergere
  5. @myriam & @anne-mary: multumesc mult!! asa sunt eu..de fel...mai romantic:)) :D si imi place sa fiu romantic...consider ca Ea trebuie tratata ca o printesa:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Sensibil...E o norocoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. @raekasworld: cred ca eu sunt mai norocos decat ea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Amandoi sunteti! Ca o iubire sa fie valabila trebuie sa fie alimentata din ambele lumi! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  9. @raekasworld: asa este..dar uneori simt ca e alimentata doar dintr-o lume..ori a ei, ori a mea...si atunci nu stii care e mai norocos. apar indoieli, neincredere, lipsa de sentimente...poate ganduri negre...cine stie. e nevoie si de lucruri din astea ca sa poti pretui ce ai. multumim mult pentru cuvintele tale!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?