sâmbătă, 8 august 2009

Mi-as dori...

     ...sa avem o lume a noastra, unde sa fim doar noi, Tu, Eu, imbratisati in mrejele vesnice ale iubirii..o lume a Ingerilor albi, departe de Oameni. Acum stiu sa iubesc, am invatat de la Tine. Sunt pregatit pentru o alta lume!

14 comentarii:

  1. Da...ar fi super ca fiecare sa ne luam un coltisor uitat de lume unde sa fim numai noi cu persoana iubita si munti de dragoste care nu se mai termina niciodata 8->

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te grabi spre lumea de care pomeneai....ai multe de terminat,inca, in lumea pe care ti-a daruit-o Dumnezeu, si ,in care ,te-a inzestrat cu atat talent si sensibilitate....:)
    Pupici.
    O Duminica frumoasa.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropos, m-ai omorat cu melodia "Improvisation - hip - hop :)....o ascult de dimineata pana seara"....suna intr-un fel...fara cuvinte..

    Da-mi te rog voie sa o postez pe blog-ul meu...sunt sigura ca o sa placa si celorlalti prieteni ai mei....

    Sarumanaaaaa
    Pupikkkkkkkk

    RăspundețiȘtergere
  4. @Myriam: sa stii ca si aici, pe pamant, putem gasi acel coltisor:X sunt anumite locuri unde esti singur si linistit, vantul adie fin mangaind obrajii, iar copacii canta veseli..natura vie!

    @criss: nu ma grabesc, mai am multe de facut aici:X e doar un vis, sa traiesc printre ingeri. dar daca stau bine si ma gandesc, si aici traiesc printre ingeri! fiecare dintre noi e un inger nedescoperit...care asteapta sa-si scoata aripile la iveala:X

    @Ioan: iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos, doar ca nu mereu idealurile exista. Uneori trebuie sa traim in prezent si sa incercam sa facem lumea noastra ...reala un loc cat mai apropiat de acel ideal. Uneori reusim, alteori nu. Cred ca iubirea in cele din urma este cea care reuseste sa ne apropie cel mai mult de acea lume a "ingerilor albi".

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumosss...esti un dulce.:)

    Sa vezi ce-am patit aseara, cand eram in pat si ma gandeam la superba ta improvizatie muzicala...
    Mi-am dat seama ca am facut o mare gafa.... Initial, cand am urmat link-ul indicat de tine, am ajuns sa ascult muzica altcuiva, era un rockaras de-al meu, cu o voce superba, care canta si la orga si chitara.
    Poi, am intrat, te-am felicitat cat esti de talentat :), si ti-am zis ca ai vocea asemanatoare celor de la Kelly Family...hihihi

    Si tu? M-ai lasat in nebunia meaaaaa? Nu ai zis nimik? Te uciddddd

    Abia aseara, in pat, mi-am dat seama ca nu corespundeau fetele, tipul care canta era un pic mai blondut, iar tu, daca te-am zarit eu bine...esti mai brunetel...hmmm
    Si eu am stat o zi intreaga sa ascult muzica celui pe care l-am descoperit prima oara.....iar ieri, cand am vrut sa te revad, am urmat din nou link-ul...si te-am vazut de-a binelea.Acum stiu sigur care esti, te-am vazut dansand cu Raluca....sper ca nu ma insel si de data asta...:)

    Este adevarat ca ma cam socase diferenta de stil muzical, de la rock la clasic, linistit.:)

    Ce vreau sa-ti spun este ca sunt uimita de ce acorduri ai putut sa scoti, in asa zisa "improvizatie muzicala"....mi se pare sublima linia muzicala, as asculta-o toata ziua, ceea ce in mare parte si fac ...:).
    Imi plac toate melodiile pe care le ai postate, dar asta ma impresioneaza in mod deosebit. De aceea, te rog, fa ceva cu ea...nu o lasa sa se piarda...

    Te rog sa ma ierti ca am fost o aeriana si te-am confundat...si astept sa vad ce improvizatii geniale mai inventezi :)
    Sunt fana ta...number 1...:)
    Pupik si merci ca ma lasi sa postez superbitatea pe blog-ul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Delia Theodorescu: ai dreptate:X Iubirea e cea care ne apropie de lumea ingerilor albi. de fapt, cand iubesti te afli deja in acea Lume:X

    RăspundețiȘtergere
  8. @Criss: :)) ai fost tare la faza asta>:D< foarte simpatica;)) se mai intampla sa confunzi oamenii, ce sa-i faci:P Chiar ma bucur mult ca apreciezi munca mea si ca iti place ce fac. imi place ca folosesti atat de multe superlativele. totusi exagerezi, nu e chiar asa frumoasa. e bine ca ai rezolvat problema;)) fiind o improvizatie nu stiu ce pot sa fac cu ea..dar vad eu;)) Multumesc ca esti fana mea:X Multumesc pentru tot!!!
    Te pup si eu! Sa ai o zi superba>:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca e o improvizatie, se mai poate modifica pe ici pe colo....si va rezulta o capodopera :)

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?