luni, 17 august 2009

>>> Message for today, 18 august 2009 - Your Soul <<<

On this day of your life, My friend, I believe God wants you to know.......that the time has come for you to nourish your soul.

When was the last time that you swam naked? Or sang in the shower? Or blew bubbles? Or held a puppy? Or kissed a baby? Or made love all Sunday afternoon?

Or prayed really softly, not from need, but from love?
Has it been a while?
Then hurry. Do it.
Hurry.
This is life that is going by...

Love, Your Friend....

6 comentarii:

  1. Pai, de innotat nu stiu. Iar dus fara cantec nu se poate. Mi se blocheaza in cap ultima piesa pe care o aud si o tot fredonez si o fredonez si o fredonez... de ma satur si eu dar tot nu iese din cap. Iar sub dus nu-mi aud gandurile din cauza sunetului apei, si dau viata melodiei ce-mi inunda gandurile.
    Copil pup aproape in fiecare zi, cand ii fac vizite nepotelului. Zic aproape in fiecare zi pentru ca in mod normal trec zilnic pe la el dar o data pe saptamana se iveste cate ceva care ma impiedica sa mai ajung.

    love all sunday afternoon... Exista dragoste? Sau doar senzatie de atasare?

    RăspundețiȘtergere
  2. ce mai faci?
    am fost la mare:X:X:X
    vreau inapoi

    ce e cu globul de aur?:-s:-s:))=))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Terra: de inotat de invat eu;;)muzica e ceva de care toti avem nevoie in lumea asta:X
    si dragostea...da, Exista:X Ai in jurul tau foarte multa!!! Trebuie doar sa stii ca e acolo...8->

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic ca...
    Trebuie putere la un moment dat in viata sa mai faci acele lucruri care ti se pareau atat de normale candva. Sufletul mai oboseste din cand in cand dar are o capacitate miraculoasa de regenerare.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Leo: stii...in timp capeti putere...fiecare experienta te ajuta spre mai bine. esecurile care le ai...sau care tu le consideri esecuri...au un scop foarte bine definit..au un scop divin..si daca intelegi lucrul asta, atunci vei deveni din ce in ce mai puternica si increderea in tine va creste!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?