miercuri, 12 august 2009

>>> Message for today, 12 august 2009 - Art <<<

On this day of your life, My friend, I believe God wants you to know.......that art begs you to notice it.

Why? Because art is God's way of saying hello. So pay attention to poetry. Pay attention to music. Pay attention to paintings and sculptures and photo exhibits and ballets and plays. Don't let all this go unnoticed.

Your world is shouting out to you, revealing something intrinsically glorious about itself. Listen carefully. Love art, the way art loves Life.

Love, Your Friend....

5 comentarii:

  1. Asa este...arta ne ajuta sa fim mai buni, mai frumosi, ma deschisi...

    Tocmai am postat si eu pe blog o combinatie intre doua arte: poezie si muzica :)....sper sa nu ma iei la palme, dat fiind ca, discutam despre arta...hihihi.
    Te pupik.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca lumea a uitat de arta,de frumos, chiar si de urat... e asa de placut si interesant sa te afli intr-o galerie de arta,unde sunt expuse tablouri si sa le analizezi sa incerci sa-ti dai seama ce-a vrut sa spuna acel pictor prin acel tablou... lumea a uitat sa mai citeasca o poezie,sa simnta o melodie... pacat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apusul si rasaritul - forme ale artei. O arta care va dainui dincolo de existenta umana :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anne-Mary: da WhiteAngel, lumea a uitat de tot ce ne inconjoara pentru ca in fiecare lucru mic se afla un secret. suntem prea obositi ca sa putem fi atenti la arta, la tablouri, nu mai avem timp sa mergem la expozitii, sa admiram peisaje sau sa observam frumusetea Planetei. Pacat, vorba ta!
    >:D<

    @Terra: Apusul si rasaritul le consider unele dintre cele mai frumoase minuni ale lumii!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arta este intr-adevar pe cale de disparitie... Dar nu va disparea, sunt convins de asta:) Mai ales ca in ultimul timp am reusit sa am din nou incredere in tineri. Descopar din ce in ce mai multi tineri talentati, sinceri si seriosi, in care ne punem sperantele pentru viitor. Si unul din ei esti TU.

    P.S: Am vazut clipuri cu tine cantand pe blogul lui Criss. Sa stii ca suna foarte bine. Sincere felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?