vineri, 7 august 2009

Cum sa devii fantastic de bogat in cel mai scurt timp - 2

Ce ai in depozit?

"Dorinta e Dumnezeu care bate la usa mintii tale, incercand sa-ti dea un bine mai mare. Ca iti doresti profund ceva, e dovada incontestabila ca acel lucru a fost deja pregatit pentru tine, si doar te asteapta sa-l recunosti si sa-l accepti." - Catherine Ponder



    Pentru a explica mai bine citatul de mai sus, va rog sa va imaginati aceasta - undeva, departe, in Univers, plutind in spatiu, este un imens depozit cu numele VOSTRU pe el. In acel depozit este tot ceea ce ati vrut vreodata, tot ce va doriti acum si tot ce veti vrea de-acum inainte. Totul este acolo pentru a fi luat. Si singurul motiv pentru care aveti o dorinta sau un vis despre ceva, este ca acel lucru este in depozitul vostru, asteptandu-va sa-l comandati.
    Cand spun "comandati", inseamna sa faceti o "comanda permanenta". Ce se petrece de obicei, este ca aveti o dorinta (dati comanda), apoi veniti cu toate motivele pentru care nu ati putea avea, dobandi sau obtine vreodata acea dorinta (anulati comanda). Sa zicem ca vedeti fotografia unei masini extraordinare, masina visurilor voastre, si ganditi in sinea voastra - ah, da, intr-o zi o sa am una la fel. Incepeti sa va imaginati cat de minunat va veti simti cand veti fi proprietarul ei. Va vedeti in masina, va imaginati la volan si simtiti ce bine e sa aveti masina si sa va plimbati cu ea unde doriti.
    In acel moment, toate micile "ajutoare" din depozitul vostru incep sa alerge strigand bucuroase:"A dat comanda pentru masina - vrea masina! Repedeee, sa o livram!!!", si deschid larg portile depozitului si aduc camionul de livrari cu spatele inauntru. Ei deschid usa din spatele camionului, aranjeaza rampa si incep sa impinga noua voastra masina pe rampa si apoi in camionul de livrare.
    Daca in urmatorul moment spuneti: "Dar nu-mi pot permite acea masina; n-o sa strang niciodata destul ca sa pot sa o cumpar", in acel moment ati "anulat comanda". Asa ca, mai departe, toti micii lucratori din depozitul vostru se intristeaza si spun: "A anulat comanda din nou; dati-o jos", apoi scot noua si frumoasa masina din camion si o duc inapoi in depozit.
    Dupa aceea, mergand spre casa, vedeti probabil pe cineva conducand acea masina frumoasa pe care o doriti. Mergeti sa cumparati o revista cu poza masinii dorite, o decupati si o lipiti pe computerul vostru. O priviti in fiecare zi. Mergeti la un dealer local de masini pentru un test de conducere a masinii si simtiti din nou ca este posibil. Si, din nou, depozitul vostru este agitat ca un stup. Ei alearga peste tot. Masina este din nou in camion, iar ei inchid usa din spate. Intorc cheia si motorul porneste, iar apoi...Aveti o "sincopa" in viata. Aveti o zi proasta, primiti o factura neasteptata, sau v-ati certat cu partenerul de viata si, privind la poza masinii voastre, ganditi: "N-o sa am niciodata una ca asta; mie nu-mi iese nimic bine, niciodata; viata e grea". Si in acel moment, tocmai ati anulat din nou comanda - ei opresc motorul camionului, deschid usa din spate, dau jos frumoasa voastra masina si o duc inapoi in depozit.
    Nu aveti idee de cate ori dorintele voastre sunt sus in camion, apoi iar jos in depozit, iar sus, iar jos, iar sus, iar jos si inapoi in depozit. Asadar, daca aveti ganduri sau o dorinta pentru ceva, este pentru ca acest lucru se afla in depozitul vostru. Cand veniti cu toate motivele pentru care nu puteti sa-l aveti, anulati comanda. Iar partea din voi care vine cu acele motive este sabotorul vostru - MINTEA LOGICA. Acum nu ma intelegeti gresit, mintea logica e un lucru minunat, doar ca, daca e vorba despre a atrage sau a materializa ceea ce doriti, ea este cea care va va opri sau va va impiedica sa traiti viata pe care ati visat-o.

    Asta e un mare secret pe care trebuie sa-l stiti. Asa ca profitati de el...Depozitul vostru e plin cu tot ce vreti. Nu ezitati, dati comanda!

4 comentarii:

  1. ehe te-am prins un principiu foarte bun:) si care da rezultate:)pentru ca mintea universala este totul si din ea cerem si primim,gandesti ca ai si comanzi si primesti..ne mai auzim:) foarte buna muzica de pe profilul tau;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @sasha: da...suntem atat de puternici. ar trebui sa invatam cum sa ne folosim puterea in scopul fericiri noastre:X

    RăspundețiȘtergere
  3. da .. si vreau sa cred ca in curand o sa se schimbe multe lucruri..pentru ca totul tine de cum gandesti chiar si cand esti in criza e dea dreptul usor trebuie doar sa invoci si sa folosesti ceea ce ai :) chiar imi doresc ca toti oamenii sa creada si sa nu li se para o porcarie,ar trebui sa eliberam gandurile negative :) dar ocum simt ca o sa fie bine :) :x

    RăspundețiȘtergere
  4. @Sasha: imi place optimismul tau:X lumea are nevoie de o gandire pozitiva...si asa cum ai spus, lumea se afla intr-o schimbare continua spre mai bine. la un moment dat vor intelege cum si de ce trebuie sa traiasca. multi isi doresc sa moara: sunt saraci care traiesc de pe o zi pe alta...care nu au nici o bucurie iar dorinta de moarte cred ca e foarte des intalnita printre ei. daca am reusi sa dezvoltam acest subiect si sa avem persuasivitate asupra oamenilor(si bineinteles, si ei sa doreasca schimbarea), atunci mergem pe drumul cel bun. Si da, O sa fie bine:X Este bine si acum, si va fi si mai bine..Dumnezeu ne iubeste pe toti!!!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?