vineri, 7 august 2009

Cum sa devii fantastic de bogat in cel mai scurt timp

Afirmati-va dorintele

Tot ceea ce suntem este rezultatul a tot ceea ce am gandit. Este fundamentat pe gandire. Se bazeaza pe gandire." - Buddha


    Secretul pentru a obtine rezultate este de a alege o afirmatie potrivita pentru voi insiva. Aici sunt cateva sugestii pentru a obtine cat mai mult din afirmatiile voastre:
    1. Scrieti-le
    2. Faceti-le scurte si la obiect
    3. Construiti afirmatiile potrivite - e bine sa folositi cuvinte care va detaliaza scopurile, ca si cum rezultatul final ar fi aparut deja
    4. Puneti-le la prezent, cum ar fi "Acum, eu...", sau "Eu sunt..." - aceasta va "pacaleste" subconstientul sa creada ca ceea ce va doriti s-a produs deja, facandu-va astfel mult mai constienti de circumstantele, evenimentele si persoanele care VOR transforma afirmatiile voastre in realitate.
    Spuneti-le ca si cum s-au realizat deja.
    5. Intotdeauna faceti-le pozitive, cum ar fi "Eu sunt...", "Eu fac...", "Intotdeauna, eu..." sau "Acum, eu...", in loc de "Nu vreau sa tanjesc dupa ciocolata", pentru ca subconstientul vostru pierde negatia si se focalizeaza pe ce ramane - in acest caz veti continua sa tanjiti dupa ciocolata! Ar fi mult mai bine sa spuneti: "Aleg acum sa mananc numai alimente sanatoase si datatoare de viata". Afirmati numai ceea ce vreti, niciodata ceea ce nu vreti.
    6. Faceti-le personale si la persoana intai. Spuneti intotdeauna "EU" si simtiti responsabilitatea cand va rostiti afirmatiile.
    7. Lipiti-le pe o oglinda sau pe un perete unde sa le vedeti mereu.
    8. Spuneti-le cu voce tare, cat de des puteti.
    9. Combinati afirmatiile cu emotii pozitive puternice. Simtiti bucuria realizarii si succesului, in momentul in care le repetati. Emotiile adauga afirmatiilor voastre o putere uimitoare.
    10. Adaugati puterea vizualizarii. Inchideti ochii si vedeti rezultatul final, ca fiind deja obtinut; simtiti cat de bine este si fiti siguri ca Puteti obtine orice va doreste inima, prin intermediul cuvintelor, actiunilor si puterii mintii voastre!
    11. Spuneti-le mereu si mereu. Repetitia este cheia impregnarii ferme a afirmatiilor voastre in subconstient, de unde veti atrage ceea ce va doriti in viata.

    Daca tineti cont de acest sfat, veti vedea rezultatele foarte repede. Este de maxima importanta sa retineti insa : "Cand dorintele sut in conflict cu imaginatia voastra, imaginatia invinge intotdeauna." Cu alte cuvinte, nu puteti mentine in minte doua idei contradictorii, in acelasi timp. Mintea va incerca sa armonizeze conflictul interior, in 2 moduri: va inlocui ideea veche si o va accepta pe cea noua, prin repetitie, afirmatii si vizualizari, sau va folosi ideea existenta, care este "zona voastra de confort" si va respinge total noua idee. Subcontientul o va accepta intotdeauna pe cea mai puternica din cele doua idei opuse.

Vom mai vorbi despre asta. Pana atunci, creati-va afirmatiile voastre si repetati-le in fiecare zi!

2 comentarii:

  1. Am auzit ei eu teoria asta,dar nu imi doresc bani.Probabil e o metoda buna pentru a our inner beauties,ca sa zic asa.Pana la urma se zice ca banii cazuti de nicaieri se cheltuie la fel de repede cum au si venit....

    RăspundețiȘtergere
  2. @Myriam: multe se zic. depinde de fiecare in parte cum isi cheltuie banii. unii nu sunt pregatiti pentru o suma mare si de aceea nu stiu cum sa-i pastreze. da, daca ai nevoie de bani e o tehnica buna:D din cate stiu, multi se plang din cauza banilor, asa ca au ce invata din asta. o sa mai postez despre bani. poate are nevoie cineva de sfaturi de genul asta:D

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?