marți, 4 august 2009

Back home

    Am plecat la 5:15 de la Nisiporesti. Dupa un drum de 6 ore jumate am ajuns acasa, parcurgand in total peste 1000 de km, plus excursiile de-acolo de la ruda la ruda, din oras in oras..A fost foarte fain, mi-era dor de un drum lung, de muzica linistita, potrivita pentru condus si de peisajele minunate ale zonei: Prahova, Vrancea, Bacau, Neamt..am dat ocol Carpatilor in partea dreapta a Orientalilor, pe E85, sosea cu 4 benzi aproape libere...fiind dimineata putina lume iese la drum..ce sa mai: o placere sa conduci in astfel de conditii.
    Am reusit sa ma descarc de foarte multa energie negativa si sa-mi incarc putin bateriile, chiar daca acum sunt mai obosit decat eram inainte. I-am ajutat pe bunici la treaba ca sunt batrani si nu mai pot face fata asa bine muncii, am ras cu gura pana la urechi de verisoara mea (foto in postul precedent - a mai crescut acum si scoate tot felul de perle din gura..aaa, si mi-a spus ca ma iubeste. Ceva de genul:"Silviuuu, tio iubiesc!" cu accent moldovenesc..Ahh..O DULCEATA DE FATA:X)..mi-am indeplinit pana la urma toate scopurile si i-am multumit pe toti cei care au avut nevoie de mine si m-am multumit si pe mine pentru ca le-am dat o mana de ajutor, atat cat am putut.
    Acum sunt bine. Am intrat la facultate!!! Camin nu mai prind ca sunt putine locuri si am medie cam mica, dar voi gasi un loc minunat unde voi sta. NU stiu cum, nu stiu unde, dar stiu ca e acolo si ma asteapta. Cand am aflat ca sunt admis am sunat-o pe mama (eu eram la Bacau intr-o vizita speciala(:X) si mama la tara)..si s-au bucurat toti la primirea vestii. Tataia si mama chiar au plans...va dati seama cata implicatie emotionala au avut. Si eu m-am bucurat..in drum de la Bacau inapoi la Nisiporesti am dat muzica tare si am inceput sa cant, sa tip, sa rad...si I-am multumit lui Dumnezeu...El e singurul care mi-a dat putere si rabdare, situatii grele si rezolvari facile, El m-a ajutat si m-a ocrotit mereu, m-a pazit si m-a iubit, chiar daca am facut multe prostii..ma iubeste neconditionat. Ma iubeste pentru ca sunt Copilul Lui..si pe tine te iubeste ca si tu esti Copilul lui Dumnezeu. Ne iubeste pe toti pentru ca asa e El !

E Prietenul Meu Cel Mai Bun!!!

    De acum voi incerca sa profit mai mult de muzica. Am cam neglijat-o si nu am avut puterea sa fac nimic din care sa castig bani. Nu am profitat mai deloc de lucrul asta. Acum sunt hotarat: dupa 4 ani de orga a venit timpul sa ma lansez si sa arat lumii ce stiu.

    Cu bine dragii mei..

5 comentarii:

  1. Salut!
    Interesant blogul tau. Ai un stil sincer si direct care place. Felicitari pentru admitere si bafta cu muzica!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ioan : iti multumesc pentru apreciere si pentru urare. mult succes si tie in ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai revenit.
    Bafta in tot ce-ti propui pentru viitor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eeee...superrrrr...felicitari....stiam ca vei intra la facultate.
    Dumnezeu le rezolva pe toate....chiar si locuinta de care vorbeai...:)

    Nu stiam de orga.....mmmmm...suna bine. Chiar mi-ar placea sa te aud cantand. Multa bafta atunci....si da-ne un beep ca sa stim unde te putem vedea :)

    Multi pupici si vacanza placuta...ca o meriti :}

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos tot 8-> eu ti-am zis ce-mi place ce parte imi place cel mai mult.f frumos.ramai cu Dumnezeu.cel mai bine e sa traiesti cu El aici pe pamant si apoi o vesnicie in ceruri!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?