joi, 11 februarie 2010

A new world begins..We are free now..



 :  : Dupa un inceput de an dificil, avand ca scop renasterea noastra spirituala, am ajuns in a doua luna cu inima putin mai usoara. Majoritatea dintre noi poate am fost luati prin surprindere, unii poate nu se asteptau la o iarna atat de grea si geroasa, ca urmare a faptului ca multi nu si-au pus deoparte cateva resurse “de rezerva”, ajungand sa nu mai aiba ce manca si cu ce se incalzi. Apoi studentii au trecut printr-o sesiune mai mult sau mai putin dificila..unii pentru prima data, altii poate pentru ultima si putem mari campul de discutie pe toate planurile.
 :  : Insa acum soarele incepe sa rasara in toata lumea. Prin ceata indusa de televiziune in mintea oamenilor, tinandu-i lipiti de ecranele televizoarelor cu stirile negative de toate felurile, o mica raza incepe sa se strecoare, lent, dar continuu...iar aceasta raza o reprezinta „mana” de oameni care doresc o schimbare in bine a tot ceea ce inseamna Pamant, natura, VIATA. Sunt putini, dar vor creste, si in curand se vor imprastia peste tot, iar asupra lumii se va asterne un „covor” de pace, lumina, iubire (la fel ca in desenele animate, atunci cand un oras este distrus, oamenii tristi, plictisiti, lipsiti de orice dorinta de a face ceva, si dintr-o data, dupa ce Eroul reuseste sa-l distruga pe cel care a creat toata dezordinea, de la dreapta catre stanga, o minune se intampla si tot uratul devine frumos, aerul se schimba, cladirile se refac si oamenii redevin plini de viata..totul straluceste din nou). Este nevoie de timp, rabdare, incredere. Noi, tinerii, putem schimba lumea. Avem nevoie doar sa fim lasati. Sunt multi cei cu suflet care au curajul sa se lupte cu cei mari, insa ei sunt cu mult mai puternici. Dar nu e asta scopul vietii.
 :  : Nici nu stii, tu, omule, ce putere are sufletul tau. Esti liber sa creezi, sa crezi, sa gandesti, sa simti, sa canti, sa mergi, sa alergi, sa fii fericit, sa te bucuri, sa zambesti, sa iubesti...esti liber si sa suferi, sa fii trist, sa plangi...pentru ca in felul asta le vei putea aprecia pe celelalte mai mult si pe masura ce timpul se scurge, TU vei intelege sensul vietii, scopul ei, iti vei descoperi Misiunea ce o ai aici, pe pamant, si usor, usor, lucrurile se vor clarifica in mintea ta...Cauta din toate rasputerile sa gandesti cu sufletul si constientizeaza lucrul asta in fiecare secunda. Pentru ca sufletul este singura sursa de energie pura, sufletul vindeca trupul tau, si al altuia...sufletul tau este Viata Ta. Foloseste sufletul ca o carma a unei nave a carui conducator esti, pentru ca niciodata nu te va conduce pe un drum gresit. Si umple-ti sufletul cu iubire, pentru ca fara iubire nu ai nici o sansa sa traiesti o Viata. Raiul te asteapta!

3 comentarii:

  1. "..esti liber si sa suferi, sa fii trist, sa plangi...pentru ca in felul asta le vei putea aprecia pe celelalte mai mult" 8->

    RăspundețiȘtergere
  2. citatul din ultimul meu post îl vei găsi în filmul 'The Green Mile' pe care ţi-l recomand...
    :X

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?