miercuri, 30 septembrie 2009

Un nou inceput...


     Bucuresti...ce lume multa...n-am vazut nicaieri, niciodata, atata lume pe metru patrat...la inceput am crezut ca e vorba doar de o cacealma(cineva se joaca de-a hologramele)..dar primul contact fizic cu o „holograma” s-a dovedit destul de real...?..deci nu sunt holograme...sunt chiar oameni reali. Asta a fost prima zi...acum vreo 2 ani...primul contact cu capitala. Cand am iesit din oras am crezut ca a fost un cosmar si ca nimic nu s-a intamplat. Dar...n-a fost chiar asa.
     Acum, dupa 2 ani, Bucuresti mi se pare la fel ca oricare alt oras, cu cateva caracteristici diferite: e zgomotos, dar are si zone linistite, e aglomerat, dar pe unele strazi poti sa te manifesti in voie, nu te vede si nu te aude nimeni. Un om normal poate trai cu brio aici.
    Am ajuns, in sfarsit, in capitala. Facultatea m-a tarat aici. Si bine a facut. Aveam nevoie de o schimbare, altceva in afara de Targoviste. M-am saturat de oameni care se iau de tine fara motiv. Deocamdata nu s-au obisnuit cu oamenii care alearga in parc. Mai au nevoie de cativa ani buni ca lucrul asta sa devina aproximativ... normal. Totusi, e un oras frumos, merita vizitat.
    Un nou inceput, da, unul nou-nout. De acum sunt pe cont propriu, departe de parinti si de cei care imi faceau viata usoaaara. Acum lucrurile s-au mai complicat putin, dar imi place...faptul ca imi fac eu mancare si curatenie in apartament, plus lucrurile casnice necesare imi da mai multa incredere in mine. Si e ceva constructiv!!! Am nevoie de asta, de experientele astea. Acum invat sa ma descurc singur.
    Un nou inceput : FACULTATEA!!!

5 comentarii:

  1. Un an universitar frumos si fructuos!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult darry.anna! sa dea Domnul sa fie ok!

    RăspundețiȘtergere
  3. hehe...multa bafta! sa-ti iei toate exam si chiar daca vei avea restante...nu uita nu esti student daca nu ai si asa ceva... n-ai restante n-ai prestanta:P... succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. bafta si de la mine :)

    poza e facuta de tine ?

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?