joi, 10 septembrie 2009

Multumiri...

    Votarea s-a incheiat. Va multumesc din suflet tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta perioada. Rezultatele le vom afla pe 15 septembrie. Si datorita voua, care ati imprastiat cantecul in mai multe parti, am reusit performanta ca un ziar local sa scrie un articol despre noi. Singurul lucru care nu-l stiu cei din redactie este ca Bianca Cristea face parte din trupa REplay. Insa, cu timpul, vor afla toti.
    Iata articolul:
"Targovisteanca Bianca Cristea a fost acceptata la concursul "Music against poverty", organizat de Uniunea Europeana
Uniunea Europeana incurajeaza tinerii sa participe la un concurs muzical, avand ca tema combaterea saraciei, trimitand o melodie compusa de ei pe site-ul campaniei europene “Lupt impotriva Saraciei”, unde va fi apreciata prin votul online al vizitatorilor.
Castigatorul isi va putea inregistra melodia intr-un studio profesionist si o va putea interpreta pe scena la Stockholm, cu ocazia Zilelor europene ale dezvoltarii 2009.
Cam asa arata stirea pe care am publicat-o cu aproximativ o saptamana in urma, in paginile ziarului Dambovita. Si nu a ramas fara ecou. Targovisteanca Bianca Cristea, in varsta de 15 ani, a compus o melodie si a facut un videoclip, pe care l-a trimis la concurs. Mai mult decat atat, organizatorilor le-a placut ce-au vazut si auzit, asa ca tanara Bianca, eleva la Colegiul National “Constantin Carabella”, a trecut baremul impus de U.E., iar acum videoclipul sau este publicat la adresa www.ifightpoverty.eu.
Sa fim solidari si sa o votam. Cei care doresc sa intre pe respectiva adresa, trebuie sa fie atenti ca in partea dreapta, jos, a ecranului, la votul pe care il acorda, sa se regaseasca si numarul de stelute pe care le acorda melodiei. Stelutele nu sunt vizibile, daca utilizati ca browser de internet INTERNET EXPLORER. Se recomanda MOZILLA."

Multumim inca o data pentru eforturile voastre.

Trupa REplay.

7 comentarii:

  1. Placerea a fost de partea noastra. Pentru ca ce e bun se vede, in cazul muzicii, se simte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,placerea a fost de partea noastra,de partea mea.Ma bucur ca ti-am putut fi de folos.Succes in continuare. :)

    P.S.: Mi-ai recomandat filmul Wicker park.
    L-am vazut,foarte frumos,mi-a placut. Mersi !

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari :*:* ... Ma bucur mult pentru voi >:D< .. Si sunt in continuare alaturi de voi :) .. Va astept sa continuam proiectul !

    RăspundețiȘtergere
  4. @Jojiqa : ma bucur ca ti-a placut filmul. e primul in topul meu:X si acum am o stare tip Wicker park...ascult coloana sonora in prostie...mai ales daca afara ploua...sau e rece...ah..imi place mult:X

    @My7uNa: perfect!!! deci avem un sprijin profesionist:"> multumim Myru>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Multa bafta in continuare!!!! sper sa castigati:D...figer crossed:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Copilllll...am ratat votarea..abia azi am reusit sa intru pe blog....m-am intors din vacanta.
    Ma bucur mult pentru voi si va urez succes.
    Maine am sa incep sa citesc ce s-a mai scris pe aici.
    Te pupik. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @criss: bine ai reveenittttt>:D< multumim. nu-i nimic ca ai ratat votarea[-x

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?