duminică, 20 septembrie 2009

FILM : August Rush

    Un film emotionant, cu o coloana sonora pe masura. Fiind si eu muzician, am intrat in pielea personajului principal si am trait filmul ca si cum ar fi fost realitatea mea. Doar ca parintii mei ii am langa mine. Asta e singura diferenta. Sfarsitul este unul extraordinar...am plans de emotie...e plin de invatatura acest film. Ti-l recomand tie, tinere plin de talent si har divin...si tu esti ca el, esti plin de iubire:X Simte, traieste, inspira, si da mai departe ce ti-a daruit Dumnezeu, MUZICA.

Prezentare film:
Tanarul chitarist irlandez Louis si frumoasa violoncelista Lyla se intalnesc intr-o noapte magica in Washington Square. Obligati sa se desparta, cei doi lasa in urma un copil, August Rush. Adevarata minune a muzicii, August ajunge la zece ani sa-si castige painea cantand pe strazile New-Yorkului. De el are grija un strain misterios, care-l ajuta sa-si indeplineasca cea mai arzatoare dorinta: gasirea parintilor sai.

Regia
Kirsten Sheridan
Cu
Freddie Highmore, Keri Russell, Jonathan Rhys Meyers, Robin Williams

13 comentarii:

  1. Despre filmul asta am scris si eu acum ceva timp :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna bine.
    O sa-l caut;)
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Terra: n-am stiut ca l-ai postat si tu:D sper ca nu te-a deranjat ca am vorbit si eu despre el8-|. l-am vazut acum cateva zile si mi-a placut mult de tot. prin urmare, am decis sa-l dau si altora.>:D<

    @Ioan: merita, sa stii!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine, inca un film de vazut. Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi l'a recomandat si mie cineva, il am in calculator, insa nu am apucat sa il vad. Daca si tu spui ca merita, il voi vedea in vichend.

    Un sfarsit de saptamana placut!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bunaaaa,
    merci mult ca ai scris despre el...chiar vroiam sa caut un film bun.
    Am sa-l vad azi.
    Te pup mult si iti urez week-end frumos.

    RăspundețiȘtergere
  7. merita vazut chiar daca nu-ti place chitara. e un film care iti arata legatura nevazuta dintre oameni.

    raekasworld, iti doresc un weekend placut si sper ca filmul asta sa te detaseze de tot exteriorul.

    criss>:D< sper sa-ti placa. mie mi-a placut mult de tot!!! luni vin si eu la bucuresti:D si eu te pup si un weekend cald sa ai!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cata dreptate ai avut. Mi'a prins super bine. L'am vazut dupa cum ti'am spus in weekend, cand aveam o stare nu prea buna :(. Mercic. Daca mai ai recomandari, te ascult cu interes.
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  9. @raekasworld: >:D< e bine ca ai urmat sfatul meu si l-ai vazut. ma bucur ca ti-a facut bine. mai am cateva filme. o sa vorbesc despre ele in postarile urmatoare.

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?