marți, 15 martie 2011

New Song. Silviu Pal - Memories




Inceputul e cel care da startul avalansei de amintiri... in momentul 1:10 te-ai oprit la una.. o persoana draga, un om pe care l-ai iubit si poate inca il mai iubesti, dar care nu mai este... si apar in fata imagini din trecut... tu, si acel om, momente placute, momente triste, bucurie, zambete, apoi lacrimi si durere... Insa ce a fost, a trecut...
3:36 iti spune ca exista speranta, ca nu esti singur, ca ai ingeri aproape de tine... si te trezesti, iti dai seama ca toate sunt amintiri si acum, in acest moment, ai alta viata. Ai o noua viata in care esti puternic si ai curaj, o viata de crestere continua si de daruire... O viata...

7 comentarii:

  1. Silviu,ma bucur foarte tare ca ai ajuns din nou pe blogul meu.Da,am continuat sa scriu.Dar daca te uiti bine,nici eu nu mai scriu la fel de des ca inainte.Nu mai am timp deloc si-mi pare rau.
    Sper totusi sa pregatesc o noua postare curand.
    Si da,si mie mi-ar placea tare mult sa cant la un pian colorat.Sau cel putin sa cant la un pian.Ca e colorat,necolorat,nu mai conteaza.Si poate ca o sa invat candva.
    Deocamdata am chitara.:D
    Take care!>:d<

    RăspundețiȘtergere
  2. Helloooooooooo.......bine te-am regasit.:)

    Super melodia:)Ma bucur enorm ca evoluezi intr-un plan pe care eu l-am abandonat fara motive suficiente.
    Sper din suflet sa faci muzica toata viata, asa cum sustii si iti doresti.

    Felicitari pentru tot ce faci si abia astept sa-mi povestesti, mai multe, face to face, cand s-o mai incalzi vremea:)

    Sa stapanesti sanatos si cu spor noua camera:)

    Baftaaaaaaaaaaaaa si multi pupici, talentatule care esti...ihihih:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Halatel: Ai tot timpul din lume. Continua sa faci ce-ti place mai mult!

    @Criss: Inca mai ai timp sa mai faci cate ceva in muzica. Cand se incalzeste vremea trebuie sa-ti fac niste poze:P Multumesc pentru aprecieri si pt pupici. Trimit si eu inapoi cativa, dar dulci.

    RăspundețiȘtergere
  4. M-a ravasit postul tau...este scris din martie, acum am dat de el. Sa nu-ti pierzi speranta niciodata! Candva, persoana iubita va fi langa tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru incurajare! Mult bine, prieten drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-as dori din suflet sa mai vad noi postari desi stiu ca nu prea ai timp..Imi place sa citesc ceea ce scrii, imi da linistea sufleteasca de care am nevoie, imi mangai si alungi orice gand negativ si trist prin cuvintele tale, prin iubirea ta pentru Dumnezeu si prin credinta ta molipsitoare. Mai multe nu pot scrie, te cunosc destul de bine si stiu cum esti, in apropierea ta oamenii pot fi mai buni si mai calzi:)

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?