marți, 22 martie 2011

Cu totii transmitem seara celor dragi sau oamenilor cu care interactionam, obisnuitele urari de „noapte buna”, „somn usor”, „vise placute”, etc...Dar oare chiar punem suflet in ceea ce transmitem?
Daca incerci sa analizezi ce zici aici, chiar inseamna ceva: somnul usor e ca si cum ai fugi pe un nor si te-ai pune in puful lui, usor ca un fulg. Sau o noapte buna este o noapte in care somnul dulce te relaxeaza si te incarca cu energie, astfel incat dimineata te trezesti cu buna dispozitie si pofta de viata. Visele placute sunt acele vise care te poarta pe culmi nebanuite in lumi fascinante, vise in adevaratul sens al cuvantului
Daca privesti din perspectiva aceasta, chiar au sens...

5 comentarii:

  1. mi-e dor sa mi se spuna "noapte buna" cu o voce calda si plina de iubire...poate si un sarut pe frunte. am intrat in aria romantica aici. poate ca nu la asta te-ai referit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt un romantic incurabil si deja am imaginea in minte, cea pe care o descrii..Foarte frumoasa!

    Totusi, sa nu-ti fie dor...in fiecare seara ti se spune "noapte buna" cu cea mai calda voce, si in plus, ai si o imbratisare. Dumnezeu nu ne lasa niciodata singuri.
    Multumesc, Emma.

    RăspundețiȘtergere
  3. ah....daca ai stii cat mi-e de dor!
    si eu iti multumesc. imi pierdusem speranta ca mai exista persoane ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fii sigura ca se va intampla curand. Nu te astepta la nimic. Doar pastreaza imaginea in suflet si ai incredere. Esti un om frumos si se vede dupa cum vorbesti ca esti capabila de foarte multa iubire. Si ai o blandete aparte...continua sa fii asa. Avem nevoie de tine!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?