vineri, 8 ianuarie 2010

New year, new opportunities.

    Iata-ne la inceput de 2010. Pentru multi asta ar insemna un nou inceput. Si cu siguranta asta inseamna. Daca facem o retrospectiva a ceea ce a trecut observam ca suntem total schimbati (in bine sau in rau) fata de anul trecut pe timpul asta(dar bineinteles, esenta ramane aceeasi). Am avut parte de foarte multe experiente care ne-au influentat in diferite feluri, ne-am schimbat perceptii, atitudini, mentalitati, stari sufletesti, si altele. In mod sigur 2009 a fost un an plin.
    Acum, Azi, In acest Moment, observ ca tot ce am trait in trecut m-au format omul care sunt. Daca un singur lucru ar fi lipsit din toata viata mea, cu siguranta nu as mai fi fost aici, Acum.
    New Year, a new beginning. Imi place sa consider fiecare zi un nou inceput..diminetile sunt re-nasteri, iar pe parcursul zilei foarte multe minuni se intampla...pe seara se lasa intunericul iar sufletul se linisteste, pregatindu-se pentru urmatoarea re-nastere.
    Am ajuns intr-un punct foarte fin al vietii mele. Am reusit ceva ce imi doream de mult timp. Traiesc in Eternul Moment de Acum, nu-mi planific decat ziua de maine, maxim poimaine, nu mai fac promisiuni pe termen lung, m-am indepartat de trecut, am pastrat doar lucrurile frumoase, iar la viitor nu ma gandesc mai deloc pentru ca il construiesc chiar eu, ACUM. Pentru ce sa te pierzi in ceva ce inca nu exista? Sau sa traiesti intr-un timp ce s-a intamplat deja? Nu merita, nu meriti sa pierzi timpul in felul asta...Insa cu siguranta daca viata ta se rezuma la trecut si viitor, prezentul iti va descoperi lucrurile astea si intr-o zi vei ajunge si tu sa gandesti asa.
    Viata este mult prea pretioasa ca sa o irosesti. Nu o lasa sa treaca pe langa tine fara scop. Da-i un sens, o directie, un obiectiv. Ai venit pe pamant cu o misiune. Caut-o, descopera-o, iar in ziua in care ai gasit-o, traieste-o, du-o pana la capat, implineste-te. Si nu uita de iubire pentru ca ea este cheia ce deschide toate usile Universului.
    Nu pierde timpul. Umple-te de iubire si imparte si celorlalti. Fii bland si bun, si nu astepta nimic in schimb. N-ai idee cat de mult vei fi rasplatit pentru asta. Iubeste si nu astepta sa fii iubit inapoi. Esti iubit enorm de mult de Dumnezeu, iar Dumnezeu este Iubire pura. Lasa de la tine de cate ori poti. Chiar daca ai dreptate, nu fa nimic rau ca sa ti-o impui..Nu te ajuta cu absolut nimic.
    Si in sfarsit...Zambeste cat poti de des. Este cea mai buna alinare pentru un om trist, debusolat, suferind.
    Se deschid noi orizonturi...oportunitati...nu trece peste ele. Da-le atentie si analizeaza-le. Spune DA mai des si cu incredere. Tot ce se intampla este spre binele tau.

Iti doresc un an bun, prietene drag!

4 comentarii:

  1. Un An bun si tie prietene drag :)
    Sa invingi sesiunea asta si toate celelalte care vor urma...hahahha.Sa te bucuri de toate momentele pe care Dumnezeu ti le ofera, chiar daca nu sunt toate perfecte asa cum ti le-ai dori.Sa iubesti in continuare oamenii si natura, asa cum numai tu stii s-o faci:)Si, din cand in cand, sa ti se mai faca dor si de mine, asa cum frumos ai afirmat in profilul meu.,,,hahhah.Si mie mi-e dor de tine.Vorbim curand...deocamdata concentreazati atentia si nervii pe sesiune...hihihi. Pupici si un An Nou cu sanatate si multe bucurii. Criss.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fix asa ma simt si eu , mai ales in legatura cu trecutul,prezentul si viitorul. Un an bun si tie ! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. IoRa: Multumesc. Sa stii ca e o stare foarte buna si aici vezi cat de pretioasa este viata!

    Criss: Multumesc mult pentru urari! Esti un om bun. dar asta nu e o noutate:D Pup si eu si iti doresc multa pace in suflet! Poate anul asta te apuci de cantat:-"

    RăspundețiȘtergere
  4. hahaah...multumesc de indemn...totul e posibil.
    pupici.
    Criss.

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?