vineri, 16 octombrie 2009

Prietenie, draga mea...

    In primul rand, va cer iertare ca nu am reusit sa mai scriu nimic interesant. In ultima vreme am trecut printr-o perioada destul de grea din punct de vedere moral...un nou inceput in Bucuresti, alti oameni, alte stiluri de viata, initierea in studentie, acum pe cont propriu...fac eforturi mari sa-mi recapat optimismul. Am picat la un moment dat intr-o prapastie destul de adanca...nici pana acum nu am reusit sa ies din ea definitiv. Ma pierdusem dintr-o data...ca si cum as fi avut un soc. Dar acum mi-e mai bine, am inceput sa ma obisnuiesc cu tot ce misca pe aici, prin capitala, cu aglomeratia si ritmul foarte alert de mers pe strada(involuntar incep sa ma grabesc, ca si cum as pierde trenul..dar de fapt oamenii din jurul meu ma transforma intr-o masina de dat din picioare:))misuna ca furnicile ).
    In al doilea rand, va multumesc in continuare pentru sprijinul ce mi-l acordati de fiecare data cand am probleme de genul asta. Conteaza mult sa stii ca langa tine exista cineva si ca nu esti singur. Cineva care oricand ar lasa treaba care o face si vine sa te imbratiseze, daca ai nevoie. Face asta cand nici nu te astepti. Astia's prietenii. Prietenia...ce lucru frumos. Uneori o prietenie e mai importanta ca o Iubire. Nu poti sa iubesti pe cineva inainte sa fii prieten cu acea persoana. Unui prieten ii poti povesti tot ce ai pe suflet, bun sau rau, si el te sprijina si te sfatuieste asa cum poate, cu fortele lui. Cel care iti este prieten adevarat stie cum sa te faca sa te simti bine in orice situatie. Un prieten nu este altceva decat un inger trimis de Dumnezeu special pentru tine. Misiunea lui este sa-ti ofere umarul sa plangi atunci cand ai nevoie, sa rada cu tine sau sa te faca sa razi, iti zambeste mereu, indiferent ca el se simte bine sau nu, stie ca totul va fi bine pentru ca te are pe tine ca prieten...
    Asadar, pretuieste-ti prietenii! Nu-i lasa sa se indeparteze niciodata pentru ca un prieten adevarat e foarte greu de gasit! Ai grija de el, pentru ca din sufletul lui te incarci cu energie si reusesti in orice. Din gura lui ies cuvinte ce-ti vor alina suferinta. In zambetul lui iti vei gasi fericirea, iar bratele sale iti vor fi scut in orice lupta. Sa nu-ti fie frica niciodata! Cel mai bun prieten al tau este mereu langa tine!

3 comentarii:

  1. Off topic: Meriti un premiu pentru alinarea moralului:) Doar ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. multa multa bafta iti doresc, sa te obisnuiesti cu viata de la Bucuresti:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Darry.anna: asta e misiunea mea! si imi place mult sa alin oamenii!

    @Anne: din suflet iti multumesc. acum m-am mai obisnuit. apartamentul asta e ca o a doua casa. >:D<

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?