duminică, 11 octombrie 2009

Late night...



Late Night Alumini - Emty Streets



E seara...intunericul isi face simtita prezenta prea devreme...ziua s-a scurtat. Vara a trecut, a mai ramas jumatate din toamna si.....e aproape iarna. Secundarul ceasului continua sa se miste normal, fara nici un obstacol fizic sau psihic. Tu poti opri timpul? Arata-ne si noua cum. Eu vreau sa-l opresc pentru o perioada. M-am saturat sa cresc, sa ma dezvolt, sa ma maturizez. Am uitat sa fiu copil, am uitat de copilul din mine. Stiu doar ca nu reusesc sa imi fac timp pentru toate cate vreau sa fac. Pentru ca timpul trece...si noi trecem odata cu el. Si ne trezim la 50 de ani ca n-am facut nimic.

Dar cred ca stiu ce e de facut...si toti stim. Putere avem. Iubire avem din belsug. Fericirea e la un pas de noi. Avem nevoie de pasiune...si ambitie. Avem nevoie de un soc pentru a ne trezi din starea de somnolenta, sa iesim din transa. Oamenii care ne conduc ne-au transformat in niste lenesi si indiferenti, pentru ca ei sa creasca si sa se extinda, sa-si traiasca fericirea. Noi..noi ce facem? Traim zi de zi la fel, fara dorinta de a ne schimba. Toti alergam dupa bani, bagam la ciorap, ca sa avem acolo, pentru zile negre. Si bucuria unde e? E pacat ca ne irosim viata muncind ceva ce nu ne place, doar pentru bani. Sunt sigur ca daca ne-am mai gandi o data ne-am da seama ca nu mergem pe drumul bun, ca e nevoie de o schimbare! Si acea schimbare esti TU! Daca te schimbi TU, se schimba si ceilalti vazand ca tie iti e bine.

In concluzie, lumea se va schimba atunci cand te vei schimba TU si atitutinea Ta fata de cei din jur.

Cu bine...

3 comentarii:

  1. Hai sa gandim pozitiv , mai e putin si vine ziua meaaaaaaaa >:D< , adica mai mult :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate scumpici :)...viata trece destul de repede si nu reusim sa facem tot ce ne-am dori.Insa, important este sa facem numai ce ne place, cum ziceai si tu.
    Te pupik :)

    RăspundețiȘtergere
  3. My7una: Da ma, gandirea pozitiva. Ai dreptate!!!multumesc>:D<
    Crissule, nu facem tot ce ne-am dori pentru ca nu stim cum sa ne dorim. e ceva relativ, depinde de fiecare dintre noi cum ne rezervam timpul si cum il pretuim, cum il fructificam. Multumesc pt pup:*

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?