marți, 16 iunie 2009

La vita è bella ! Viata e frumoasa:X



Dupa 4 ani de zile care au trecut ca un fulger prin fata ochilor, acum au mai ramas doar examenele de final pentru a termina de tot liceul. A fost perioada de maturizare si de pregatire pentru viata ce va urma. Un timp minunat, cu foarte multe peripetii, lucruri bune si rele, asa cum toti, de altfel, am ramas cu foarte multe amintiri din aceasta perioada.

Unul dintre lucrurile cele mai importante pe care le-am descoperit a fost cam pe la mijlocul clasei a 12a: dupa ce m-am despartit de prietena mea a urmat o perioada cam aiurea..nu intru in detalii. Aveam in calculator un film downloadat de pe retea de foarte mult timp. Mi-l recomandase cineva cum ca mi-ar schimba viata, insa nu am avut timp pentru el. Umbland prin calculator l-am vazut pe-acolo..folderul era denumit "The Secret(un film ce-ti va schimba viata)". Si am zis, de ce nu? Si-asa pierdusem toata ziua la scoala si n-aveam chef sa fac nimic constructiv...
Dupa ce l-am vazut simteam cum din mine iese o lumina foarte stralucitoare, parca toate se luminau si aveau sens!!! Viata avea sens. Tot ce spuneau oamenii aia in film avea sens. Era incredibil!



Atunci a inceput schimbarea mea totala. Am devenit un optimist convins (cu toate ca si inainte eram, si probabil de aia am aflat mai multe despre asta..Legea Atractiei:> ). Dupa film parca totul era minunat..am mai descoperit o carte care mi-a clarificat si mai tare gandurile. "Momente de gratie" de Neale Donald Walsch. O recomand cu tarie. E pur si simplu extraordinara! Apoi am cumparat "Conversatii cu Dumnezeu" de acelasi autor.

Acum citesc "Cum sa devii Fantastic de Bogat in cel mai scurt timp" de Sandy Forster. Se bazeaza pe Legea Atractiei si pe Modul de a Gandi. Va spun doar atat : ca sa devii bogat trebuie sa te simti bogat, sa-ti focalizezi gandirea pe prezenta banilor in viata ta, nu pe lipsa lor, pentru ca lipsa lor iti va aduce mai multa lipsa.

E foarte simplu, trebuie doar sa va clarificati un pic gandurile...asa ca incepeti cu SECRETUL. El ar putea sa va faca mai curiosi si v-ar aduce pe calea buna de a intelege viata!!!

Viata e Minunata! Liceul s-a terminat, dar urmeaza un nou inceput:X

3 comentarii:

  1. si eu am avut aceeasi senzatie in timp ce ma uitam la "secretul". cred ca prima oara am si plans, mi se pareau niste lucruri evidente si nu intelegeam cum de nu le pusesem si eu cap la cap. atunci mi-am dat seama cate mi-am atras in experienta, atat bune cat si rele si am decis sa-mi schimb atitudinea fata de viata mea: m-am lasat de fumat, am inceput sa fac sport, sa citesc, sa apreciez mai mult ceea ce am si sa visez mai mult.

    ma bucur ca mai exista persoane interesate de religia stiintifica a gandirii pozitive:). cateodata ma indepartez de ea si rezulta posturi ca cel pe care l-ai citit. din pacate, se pare ca sunt mai creativa cand sunt cu un picior in depresie; atunci cand traiesc la intensitate maxima nu am timp sa ma autoanalizez si sa scriu poezii sau in jurnal.

    am vazut ca ai 18 ani si m-am mirat pentru ca ceea ce ai scris pe pagina mea este foarte matur si adevarat. felicitari ca citesti ce citesti si take care!

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarat. dar daca suferi de mania gandirii e cam greu cu relaxatul si uitatul de girji...iar de fiecare data cand vreau sa ma relaxez, constiintul meu e pe tura..sti..ma cam poseda, e unul din sefii aia care isi aduc aminte de niste dosare de acu mii de ani exact cand tu ti-ai terminat munca si esti cu un picior spre casa unde te asteapta intr-un foroliu confortabil relaxarea cu o cafea mare cu mult lapte in mana stanga, se cam plictiseste ea ce-i drept, da nu e vina mea ca sunt obligata sa lucrez peste program...cred ca ai inteles aluzuia...multumesc pt sfaturi... ma straduiesc sa gasesc un mod de a ma "relaxa", ca acum nah..pot spune ca dispund de timp..

    appo: sti vreun loc in care as putea sa ma "relaxez" cu muzica pe in casti? ( sa fie muuulta iarba, din aia verde, pufoasa) pentru ca in targoviste e epidemie de cocalari.
    Multumesc inca o data.
    :)>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. daca citesti cartile astea,deja ai facut un pas mare :) iti recomand si Osho, eu momentan citesc CERE SI TI SE VA DA - de Esther si Jerry Hicks. Tot pe leagea atractiei se bazeaza. Bafta la BAC ! si la admitere in facultate !

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?