marți, 4 octombrie 2011

Hai sa traim...in pasi de iubire...

    In ultimii ani am invatat despre viata, despre oameni, despre ce ma inconjoara. Am invatat sa observ pasarile, copiii, vantul care imi mangaie obrajii, rasaritul de soare, cerul albastru, zambetele celor cu inima calda, privirile indragostitilor, strangerile de mana, imbratisarile, bucuria la auzul unei vesti bune, dar si tristetea, foametea, oameni fara vlaga, cu mintea intunecata, care par ca nu au viata, dorm pe strazi, in gari, oameni care au ajuns la mila trecatorilor.
    Asta e realitatea fizica. In asta traim cu totii. Si cand te gandesti ca esti doar 1 om din 7 000 000 000, pari a fi nesemnificativ. Asa gandesc si cei care controleaza lumea, cei care pornesc razboaie si lupte, folosind alti oameni ca arme, doar sa-si satisfaca propria placere.
    Dar exista mult mai mult de atat. Oamenii au suflet si o putere de neimaginat. Gandeste-te un pic: daca toate cele 7 miliarde de oameni ar simti in acelasi timp, chiar si pentru cateva secunde, un singur sentiment, acela de iubire, dintr-o data pamantul ar exploda de fericire, universul ar canta si toata natura ar inflori deodata. Ar fi armonie in adevarul sens al cuvantului. Si daca toti oamenii ne-am uni in acelasi sentiment de iubire, cred ca l-am forma pe...Dumnezeu...mmmm, ce imagine frumoasa!

Hai sa incercam, putin cate putin, sa ne unim in dragoste, atat cat putem. Un pas il poti face tu, chiar azi. Urmatorul pas il poate face copilul tau. Hai sa traim in pasi de iubire...

Un comentariu:

  1. Wow! Sa traim in pasi de iubire..ce sublim..daca am face acest lucru, am avea o viata fericita..
    Excelent, Silviu!>:D<

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?