vineri, 26 noiembrie 2010

VINE CRACIUNUL!!!!

                     Incepand din noiembrie 2009, viata mea din Bucuresti a devenit mult mai valoroasa si cei care i-au dat aceasta distinctie isi au locul rezervat in inima mea; cateva suflete extraordinare, oameni care m-au sustinut si mi-au oferit dragostea lor, ajutor, mi-au oferit umarul lor atunci cand am avut nevoie...Sunt nenumarate momentele in care acesti oameni mi-au intins o mana ca sa ma ridic din prapastiile in care mai cad din cand in cand. Nu pot exprima in cuvinte aprecierea care o am pentru toti, si pentru fiecare in parte. M-am atasat foarte repede si fiind cu sufletele deschise, ne-am lipit imediat unii de altii. Am gasit prieteni dragi, iar acum suntem ca o familie. Ne bucuram foarte tare la fiecare repetitie. Asteptam sfarsitul de saptamana nu ca urmeaza doua zile libere, ci ca vineri seara ne intalnim sa cantam. Asta ne place cel mai mult si vom canta pana cand viata pamanteasca se va sfarsi. Cred ca si in Rai vom continua sa colindam...
                     E imensa bucuria si pacea din suflet atunci cand, colindand prin blocuri, oameni batrani ies in pragul usii ca sa ne asculte...unii zambesc, cu ochii luminosi si mainile impreunate, ca si cum ar indrepta o ruga de multumire catre Dumnezeu ca i-a mai tinut in viata un an si ca noi suntem acolo, altora le dau lacrimile, in bastoane, in caruturi, cocosati, slabi, cu fetele brazdate de anii care au trecut peste ei...Astfel de imagini ne aduc noua satisfactia cea mai mare! Si asta este si scopul nostru: sa aducem bucurie oamenilor care au nevoie de asta. Restul, sunt detalii...
                    Acest grup mi-a schimbat foarte mult viata. Si pe aceasta cale multumesc ca m-au primit printre ei.
                    Si anul trecut am colindat intr-o multime de locuri foarte multi oameni. Incepand de la apartamente, am cantat la Humanitas, Vodafone, la Muzeul Taranului Roman, Casa de cultura a Sectorului 2, Hotel Ressidence, Ambasada Poloniei si multe altele. Pentru mine au fost experiente extraordinare, nu mi-a trecut nici prin gand ca voi ajunge sa cant in atatea locuri despre care doar am auzit.

                    Iarna anului 2009 a fost cea mai frumoasa iarna din cate am trait pana acum. Dar s-a terminat, acum vine alta:D:D:D

                    Asadar, noi suntem Grupul Coral MelosTon. Daca ar fi Craciun 365 de zile, am colinda tot anul.

                    Vreti sa ne ascultati? Click aici: http://colinde.blogspot.com

                    Va asteptam cu drag!



              

4 comentarii:

  1. Te-am cautat sa te intreb daca esti bine si sa-ti spun la multi ani de ziua Romaniei...
    Am citit tot ce pierdusem si constat ca esti bine. Sa fii sanatos si sa ai o iarna frumoasa!
    Cu drag...

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti dulce foc! Iti multumesc din suflet pentru grija ta si pentru urare. Da, sunt bine. Un pic mai bine, dar nu in mod extraordinar. Mi-e dor de acele zile care le tii minte, ale caror data ramane intiparita sau notata undeva, pe care le povestesti si vorbesti despre ele mult timp. Simt ca, in mod involuntar, am intrat in rutina asta de Bucuresti...metrou, obiectiv, inapoi la metrou, acasa, laptop...pana cand ma hotarasc sa dorm, mai mereu foarte tarziu. Astept si ma indrept spre ceva, dar nu stiu spre ce. Simt ca merg fara sa constientizez sau sa gandesc. Am de facut niste lucruri, le fac, apoi vin altele, le fac si pe alea...si tot asa. Dar majoritatea sunt mecanic. Hm...dar imi revin eu, cumva, la un moment dat din viata asta.

    Te pup si iti multumesc din nou! Sa vina zapadaaa!!!! Cu drag si eu...Aris, om frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este foarte important sa-ti gasesti un echilibru si ma bucur sa gasesc vesti bune.Sa fim constienti ca viata asta nu este un repaus, ci o cautare continua din care tragem invataturi.
    Muzica este o buna terapie, iar colindele cu atat mai mult.
    Iti doresc sa ai un an nou cat se poate de bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bucurie si ce surpriza mi-ai facut, draga Mihaela! Muzica..da, muzica..este si va ramane prietena mea cea mai buna. Ori de cate ori sunt trist si suparat, ea ma primeste cu bratele deschise. Atunci cand sunt foarte bucuros, muzica se aude continuu intr-un ritm de o mare veselie!
    Multumesc mult pentru ca ai trecut pe la mine! Si multumesc pentru urari. Sanatosi sa fim..si cu sufletul deschis!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?