vineri, 2 iulie 2010

             Zile care trec, toate se scurg cu un motiv, cu un scop. Niciuna nu este aleatorie, aleasa dintr-o multime de altele. Una se leaga de urmatoarea, fiind, totodata, noi inceputuri.
             Asa sunt si zilele mele, asemanatoare unor lanturi in care zalele se desfac dimineata si se prind seara la loc. Nu stii niciodata ce-ti poate aduce aceasta "lumina"("Si Dumnezeu a zis: 'Sa se faca lumina.' Si a fost lumina."). Tristete, poate suferinta...insa trec prin fata ochilor si oameni care iti ofera bucurie, iti lumineaza chipul...poate un copil cu ochi albastri care isi indreapta privirea catre tine, fascinat de fiinta care esti, poate batranul care sta pe banca, aducandu-si aminte de tinerete, timp in care umbla si el asa cum umbli tu acum, poate un porumbel ce a aterizat in preajma ta, sa-l hranesti cu ceva...
             Traiesc intr-o lume in care totul se intampla in mod neasteptat. Spun asta deoarece cativa prieteni buni, stiind ca ziua mea este pe 3 iulie si o voi sarbatori acasa, mi-au facut o surpriza putin inainte, lucru asupra caruia nu aveam nicio banuiala. Pur si simplu, s-a intamplat! Si a fost o traire foarte frumoasa ca i-am avut aproape in acea zi. Le multumesc pe aceasta cale: Petro, Emi, Alina, Corni, Iuli si Pr. Valerian.
              Acum a venit timpul sa incep din nou. Mai am putin de strans din apartament. Nu mai ramane decat sa-mi duc lucrurile acasa. Cu rabdare si grija, am pus in saci si genti tot ce am adus toamna trecuta, cu adaugari ce le-am facut pe parcurs anului.. Azi dupa-amiaza cred ca voi pleca. Sper sa nu fie foarte aglomerata soseaua, cu toate ca este vineri si toata lumea pleaca din capitala. Va fi bine. Nu ma mai grabeste nimic acum. Ma bucur ca urmeaza o pauza... bine-meritata chiar (cum ar zice dentista surorii mele:)) ). Am nevoie sa-mi refac trupul si sufletul si sa ma pregatesc mai bine pentru ca anul II sa fie mai roditor si mai hotarat decat cel care tocmai a trecut. Dar asta va veni in timp.
             Deocamdata am nevoie de somn. Urmeaza o zi lunga!
Somn usor, oameni!

Update, 3 iulie: Tinerii de la Catedrala Sf. Iosif din Bucuresti sunt cei mai tari!:X Multumesc pentru surpriza!

Un comentariu:

  1. La multi aaaaaaaaaaaaaaani! Imi pare rau ca nu am stiut! Sper ca ai avut o zi minunata! Sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun>:D<

    RăspundețiȘtergere

Tu ce zici?